Még nem késő elindulni az EFOTT-ra

Tegnap már elfoglalták helyeiket a sátorozók, de az ország legnagyobb hallgatói bulijaként emlegetett, idén 37 éves fesztivál június 30-ig még tart Zánkán.

A fesztiválozók idén biztosan örülhetnek: fa – és sátorhely lesznek dögivel és az odataláláshoz idén sétálni sem kell, hisz a közel 200 hektáros terület saját busz- és vasútállomással rendelkezik Zánkafürdőn – tudjuk meg a fesztivál honlapjáról. A 71-es útról autóval is könnyedén megközelíthető.

 

Galéria: EFOTT 2013Fotó: Nagy Lajos / MTI

Idén még a szállásért sem kell fizetni, mivel a kemping ingyenes a heti, illetve hétvégi Jeggyel rendelkezők számára. A fesztiválokon megszokott zenei kínálaton túl az EFOTT idén azért ígérkezik érdekesebbnek, mert a strand és sportpályák adottságai miatt a "legsportosabb fesztivál" címet is viseli: több mint ötven féle mozgásformát próbálhatnak ki a fesztiválozók, hogy azok az időszakok se teljenek eseménytelenül, amikor épp nincsenek zenei vagy színházi programok.

Az EFOTT külön érdekességének ígérkezi, hogy egyéb turisztikai programokat is rászerveztek a fesztiválra, amelyeken külön költséggel lehet részt venni, így például minden délután bortúra indul. A pincelátogatásra lovaskocsival lehet utazni, de hajókázásra is be lehet fizetni Tihanyba, ahol a fesztiválozók meglátogathatják a Levendula Házat, vagy természetismereti túrára is lehet menni Zánkán a Balaton-felvidéki Nemzeti Park természetvédelmi őreivel.

A fesztiválra a napijegy ára 3000 forint, hétvégi jegyár a helyszínen 12.000 forint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek