Hotelekben is torkoskodhat csütörtökön

Zamárdiban bállal és csokibundás gyümölcsökkel, Gyopárosfürdőn fél árú szálláslehetőséggel, Sopronban kedvezményes bécsi kirándulással, Visegrádon wellness pihenéssel várják a vendégeket Torkos Csütörtök apropóján.

 Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, idén a nagy népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtök akciót a néphagyománytól eltérően kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön tartják, hanem 2013. január 31-én szervezik meg. Asztalt már jó ideje lehet foglalni, és a Magyar Turizmus Zrt. közleménye szerint rengetegen éltek is már ezzel a lehetőséggel – aki menő helyen akar olcsón enni, jó, ha csipkedi magát.

Azt viszont talán kevesen tudják, hogy idén a Torkos Csütörtökhöz kapcsolódóan kedvezményes szállást is lehet foglalni a január 31-ét követő hétvégére. Utána néztünk, milyen programokkal, és milyen árakkal várják a különböző szállodák a vendégeket. A Balatonnál éppúgy találtunk torkos ajánlatokat, ahogyan Sopronban, vagy Visegrádon is.

Torkos karnevál a Balatonnál

Zamárdiban a négycsillagos Hotel Wellamarin üdvözlő itallal, félpanziós ellátással, karneváli bállal, gyerekeknek mini diszkóval és ajándék csokibundás gyümölcsökkel várja a torkoskodni vágyókat. A szálloda minden szobájából az északi part panorámája látszik, a lakótereket a feng shui alapelveit követve rendezték be.

Galéria: Torkos csütörtök 2013Fotó: Hotel Wellamarin / Travelo

A szálloda wellnessrészleggel, squash- és bowlingpályával, edzőteremmel is rendelkezik, hogy a nagy habzsolásban felszedett plusz kilókat le tudjuk azonnal dolgozni – már ha marad erőnk megmozdulni. Ha nem marad az sem olyan nagy baj: vasárnap egészen délután négyig lehet a szobában maradni a torkos csütörtöki csomagajánlat keretében. A fent említett szolgáltatások, programok és a késői szobaelhagyás két éjszakára superior szobában, 22 950 forintba kerül fejenként – tekintve, hogy félpanziós ellátást is tartalmaz – kifejezetten barátságos ajánlat.

Tóparti torkoskodás Gyopárosfürdőn

A gyopárosfürdői négycsillagos Hotel Corvus Aqua fél áron kínálja ételeit, italait és a szobaárakat is megfelezték. A szálloda idilli környezetben, a Gyopárosi tó partján található, zárt, fűtött folyosó köti össze a gyopárosi Gyógy- és Élményfürdővel, valamint annak szaunavilágával.

Galéria: Torkos csütörtök 2013Fotó: Hotel Corvus Aqua / Travelo

Standard kétágyas szobában, gazdag büféreggelivel, napi többszöri belépésre jogosító fürdőbelépővel éjszakánként 13 100 forintért pihenhetjük ki a torkoskodás fáradalmait. Az Ongo.hu-n található vendégvélemények szerint a szálloda csónakázó tó felé néző, mutatós üveg erkéllyel rendelkező szobái a legjobbak. A szálloda fő hiányosságának a saját wellnessrészleg hiányát tartják, igaz, a már említett, a városi élményfürdőbe vezető fűtött folyosó orvosolja ezt a problémát.

Pihenés fél áron Visegrádon

A négy csillagos superior besorolású Thermal Hotel Visegrád egy náluk elköltött, félárú, Torkos csütörtöki ebéd vagy vacsora után kedvezményes szálláslehetőséget biztosít. Dunai panorámás, kétágyas szobában fejenként 12 975 forintért pihenhetjük ki a lakomát.

Galéria: Torkos csütörtök 2013Fotó: Thermal Hotel Visegrád / Travelo

A büféreggeli mellett az ár tartalmazza a szálloda fürdő- és wellnessközpontjának, illetve szaunaparkjának használatát, és a részvételt a csoportos sportprogramokon reggeli tornától aqua-joggingig. "A wellnessrészleg nagyon jól van megtervezve. Tiszta, és szuper, hogy a kinti medencék is fűtöttek, és összeköttetésben állnak a bentiekkel" – írja az Ongón zacky74, aki szerint kisgyerekeseknek is nagyon jó választás ez a szálloda.

Kényeztető hétvége Sopronban

A nemrégiben megújult, négycsillagos Hotel Sopronban szintén jól fogja magát érezni az egész család, és még egy kis külföldi kiruccanás vagy csokoládégyár-látogatás is kerülhet a programba. Január 31. és február 3. között a náluk torkoskodóknak féláron kínálják a szállást is. Személyenként, két éjszakára   12 450 forintért szállást, svédasztalos reggelit, a pezsgőfürdő, infraszauna, finn szauna, fitneszterem használatát kaphatunk itt, a gyerekek 12 éves korig ingyenesen szállhatnak meg, és igénybe vehetik a Tündérkert nevű játszószobát is.

Bécsben a városháza előtti korcsolyapályán is ledolgozható a csütörtökön magunkra szedett felesleg
Galéria: Torkos csütörtök 2013
Fotó: stadt wien marketing gmbh

Fakultatív programlehetőségként kedvezményes, családok vagy csoportok számára igénybe vehető bécsi vonatjegyet kínálnak 32 euróért, maximum 5 fős társaságok részére, amiben a helyi közlekedés is benne van. De szerveznek gyárlátogatást is a soproni Harrer csokoládégyárba, ahol megismerhetik a csokoládékészítés rejtelmeit és csokoládé-különlegességeket kóstolhatnak meg a vendégek. És a lutzmannsburgi Sonnentherme sincsen messze, ha a család pancsolásra vágyik az evészet után.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek