Drága éttermek barátságos árakon egy héten át

  November 14-21. között háromezer, vagy ötezer forintért próbálhatjuk ki Budapest legmenőbb éttermeit, hogy konyhájuk révén utazzunk egy kicsit. Indiaira, szusira, vagy francia fogásokra vágyik? Mindent lehet!

  Idén november 14-21. között ötven exkluzív étterem vesz részt háromfogásos különleges menüjével az őszi TableFree napokon. (Az éttermi napok tavaszi kiadásáról a Travelón is írtunk, itt olvashatja el élménybeszámolónkat.) A TableFree online asztalfoglalásos rendszer – és a TableFree éttermi napok – kitalálója, Alex Van Damme úgy gondolja, hogy az ínyenc vendégek és a turisták azért járnak jól, mert az általuk drágának vélt éttermek barátságos áraival, és a legjobb budapesti séfek által megálmodott ételspecialitásokkal ismerkedhetnek meg, az éttermek számára pedig új vendégkört hozhat az akció. A részvétel egyetlen feltétele az asztalfoglalás az online portálon keresztül.

  Három fogást kapunk 3000 vagy 5000 forintért
  Galéria: TableFree éttermi napok
  Fotó: Northfoto

  A menü ára 3000 vagy 5000 forint, de egyes éttermekben mindkét fajta menüsor kapható lesz. A hagyományos magyar konyha mellett a nemzeti fúziós konyhák (kínai, afrikai, mexikói, indiai, olasz, japán) ételei közül lehet válogatni. A döntésben segíthet, hogy közlik azt is, hogy gyermekbarát-e az étterem, vagy elfogad-e étkezési csekket. A háromezer forintos menük közül a Peppers! éttermet, vagy a Salaam Bombay-t ajánlanánk, ezeket már a Travelo is kipróbálta, és elégedetten távoztunk. Ötezres menüt a hidegkúti Café Provence vagy a Nobu is kínál, nemrégiben ezeket mi is meglátogattuk.

  A Four Seasons Gresham Palota étterme
  Galéria: TableFree éttermi napok
  Fotó: Mark H. Milstein / Northfoto

  A TTG Hungary az előzetes sajtótájékoztatón is részt vett, hírlevelében két helyről emlékezik meg: a Four Seasons Hotel Gresham Palotájáról, és közelében a Nad'Or Boutique Bistróról. „A látogatásra rendkívül finom falatokat készítettek a séfek. A Greshamben tök erőlevest gombás gombóccal, juhtúróval töltött palacsintát, libamáj terrine-t gesztenyével, pácolt libamellet céklával és meggyel, fehér csokoládés túródesszertet, máktortát almával. A nyáron megnyílt Duna Palota földszintjén pedig a menü részeként körtés rétessel és különleges kávékkal várták a vendégeket" – írják.

  A résztvevő éttermek listájáról, és az általuk kínált menükről a TableFree weboldalán lehet tájékozódni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!