Ingyenes turisztikai kiállítás a Budai Várban

Utazási ajánlatok közt válogatna, enne egy jót és meghallgatna egy koncertet? Mindezt gyönyörű panorámával megtámogatva, ráadásul ingyen? Irány a VI. Főszezon turisztikai és gasztronómiai  kiállítás és vásár a Budai Várban.

 Szeptember 29-30. között rendezik meg a VI. Főszezon turisztikai és gasztronómiai kiállítás és vásárt, ezúttal a Budai Várban. A szombaton és vasárnap 10-20 óráig nyitva tartó rendezvény a Budai Vár Savoyai teraszán, Halászó fiú teraszán és a Hunyadi udvarban kap helyet. Az egész napos rendezvényekre és kiállításokra az ország minden részéből érkeznek majd kiállítók, és a szervezők reményei szerint látogatók is.

Galéria: Főszezon kiállítás és vásárFotó: G-mentor Reklámszervező és Kiadó Kft.

Ebben az évben újdonság, hogy nem csak belföldi, hanem külföldi utakat, programokat is ajánlanak a rendezvényen. Legyen szó hangulatos szállodákról, kiváló gyógyfürdőkről, wellness-programokról, vagy akár extrém sportokról, síelésről, vizitúrákról, kulturális és szabadidős programokról itthon és külföldön egyaránt. A kiállítás díszvendége Miskolc és testvérvárosa Kassa, Európa Kulturális fővárosa 2013-ban.

Galéria: Főszezon kiállítás és vásárFotó: G-mentor Reklámszervező és Kiadó Kft.

A turisztikai programok mellett változatos étel- és italkínálattal, délelőtt gyerekműsorokkal – Levente Péter, Döbrentey Ildikó, Alma együttes, Kaláka együttes, Szalóki Ági, Gerendás Péter –, délután pedig színházi gálaműsorokkal várják az érdeklődőket. Fellépnek az Operett Színház művészei, a Magyar Színház és a volt Vidám Színpad szinészei is. Szombat este X-Faktor, vasárnap Hot Jazz Band koncert lesz. A belépés pedig díjtalan.

Részletes program, és további információk:www.foszezon.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek