Strandnyitás és programok az Aquaworldben

  Strandnyitás és programok az Aquaworldben

  Az Aquaworld Vízibirodalom ma nyitja meg szabadtéri medencéit a hosszú hétvége, és szép idő miatt. Így a következő négy napban a fedett és szabadtéri vízi élményparkban az egész napos programokon kívül az első napozás és strandolás is megadatik az ide látogatóknak.

  A szabadtéri medencék mellett a kupolatérben található számos élménymedence, továbbá a közel két tucat izgalmas csúszda szolgálja az aktív kikapcsolódást. A vízibirodalom a nyugodt pihenésre vágyókról sem feledkezik meg. A szaunavilág egzotikus szeánszokkal, tepidáriummal, sókamrával, jégbarlanggal és kneipp taposó medencével várja a pihenni vágyókat.

  Az idén igen hosszúra nyúlt munka ünnepe alatt különböző programokkal is készülnek. A fiatalabbakat kézműves foglalkozás várja, míg a idősebbek vízi aerobicban tehetik próbára magukat. A feledhetetlen szórakozást és a nyugtató pihenést április 28-án, szombaton éjszakai szauna és wellness est teszi teljessé latin zenével, különleges szauna szeánszokkal és vízi mozival.

  Annak érdekében, hogy a szolgáltatásokat minden vendég igénybe tudja venni, a Bongo Kids Club Játszóház szakképzett személyzete gondoskodik a gyermekek felügyeletéről - áll a szervezők OTS-en át kiadott közleményében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!