Szezonnyitó fesztivál Tapolcán

  Szezonnyitó fesztivál Tapolcán

  Színes programokkal készülnek a hosszú hétvégére Tapolcán: a Malom-tó partján péntek és május 1. között koncertekkel, kiállításokkal, gyermek-, és sportprogramokkal várják a közönséget.

  A Tapolca Tavasz 2012 nevet viselő rendezvényt hagyományteremtő szándékkal rendezik meg, ez a város idei első turisztikai szezonnyitó eseménye - mondta az MTI-nek Gerencsér Barbara rendezvényszervező. Kiemelte: a fesztivál pénteken este hat órakor a Blues Faces együttes koncertjével veszi kezdetét, minden este más zenei stílus kedvelőit szólítják meg.

  Vasárnap este az Anima Sound System lép fel, hétfőn Fábián Juli és a Zoohacker Orchestra Sárik Péterrel foglalja majd el a Malom-tó festői környezetében felállított színpadot. Délelőttönként interaktív családi és gyermekprogramokat, ügyességi vetélkedőket tartanak.

  Tájékoztatása szerint a Káli-medence ételkülönlegességei mellé Balaton-felvidéki pincészetek borait kóstolhatják az érdeklődők, vendégként a tokaji borvidék bortermelői mutatkoznak be. A kézműves kirakodó vásár mellett a gasztronómiai kínálatban kenyérlángos, házi rétes, erdélyi kürtőskalács szerepelnek.

  Az ingyenes rendezvénysorozat május elsején este a Bluesberry együttes koncertjével zárul, a részletes program a www.tapolcacsarnok.hu oldalon olvasható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!