Trabantos gasztrokaland

Trabantos gasztrokaland

Anti gyorsulási verseny, vak pálinkamustra, sonka-kvíz, kecskebűvölés, kincskeresés a romtemplomnál és hasonló kalandok várnak mindazokra, akik részt vesznek az első ország felfedező gasztro-rallye-n.

A Turisztikai Managerek Szövetsége (TMSZ) által megszervezett rendezvénysorozat első állomása, 2012. április 21-én, szombaton a Zsámbéki medence (Telki, Zsámbék, Herceghalom, Etyek) lesz. Az eseményre eddig 22 cég nevezett. A program egyik főszponzorának színeiben még Gesztesi Károly színművész is versenybe száll. De ott lesz még a többszörös olimpiai bajnok Horváth Gábor is, valamint több, más ismert személyiség, akik elkötelezett hívei a belföldi turizmus népszerűsítésének.

Az eseményre egy 12 oldalas, színes, a régió turisztikai, gasztronómiai és kulturális értékeit bemutató kiadvány is készül, amelyet minden versenyző megkap. A nevezők egy valódi rallye verseny szabályai szerint pontos programot és itinert kapnak, ezek alapján kell teljesíteniük Trabantjukkal a pályát.

Amellett, hogy jó buli, az akciónak szemléletformáló hatása is van. A szövetség minden lehetséges eszközzel igyekszik meggyőzni a hazai közönséget arról, hogy nem feltétlenül kell külföldre utazni ahhoz, hogy valaki tartalmasan és izgalmasan töltse szabadidejét. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott ország felfedező kaland további helyszíneken folytatódik majd.

A verseny pontos programja megtekinthető a TMSZ honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek