Nyulas programok a vadasparkban

  Nyúlfarki nyomozásokkal, az irodalom híres nyuszijaival, eltűnt tojásokkal és színes tavaszi virágokkal vár a Budakeszi Vadaspark. A húsvéti élményprogramot felnőtt baráti társaságoknak éppúgy ajánlják, mint óvodás csoportoknak.

  A Budakeszi Vadaspark mögött található, Bagolyvár-birodalom névre hallgató természetvédelmi területen húsvét alkalmából változatos programokra invitálják a kicsiket és nagyokat. A másfél órás élményprogram szervezői izgalmas kincskeresést és kalandtúrát ígérnek a résztvevőknek. Családokat, felnőtt baráti társaságokat, iskolai osztályokat és óvodai csoportokat egyaránt várnak.

  Fotó: Josh Grenier / flickr

  Felnőtteknek a „Nyúlfarknyi nyomozások" kalandtúrát ajánlják, melynek során humoros, játékos nyomozással szórakoztatják séta közben a résztvevőket. A családokat a „Húsvéti saláta-mix" című programmal várják, ami minden korosztály számára tartalmaz szórakoztató feladatokat.

  Fotó: P77 / Northfoto

  Az iskolásoknak (7-12 éves korig) a „Nyuszi hopp!" kalandtúrát kínálják, reflektorfényben az irodalom híres nyuszijaival. Az óvodásokat (4-7 éves korig) pedig „Nyuszibújócskára" hívják, ahol eltűnt tojások, színes tavaszi virágok és elbújt nyuszik nyomára kell akadnia az aprónépnek. A kalandtúra előtt és után a Húsvéti Alkotóműhelyben mindenki elkészítheti egyedi dekorációját.

  Látogatói információk
  Választható időpontok: 2012. 03. 30. (péntek), 2012. 03. 31. (szombat), 2012. 04. 01. (vasárnap), 2012. 04. 06. (péntek), 2012. 04. 07. (szombat), 2012. 04. 08. (vasárnap)
  10.00-tól 16.00-ig, óránkénti indulással, amennyiben előzetesen minimum 10 gyerek (szülőkkel) jelzi résztvételi szándékát. A csoportokba helyet csak előzetes bejelentkezésre tudnak garantálni.
  A program díja: 1500 forint/gyerek, szülőknek, pedagógusoknak ingyenes. Felnőtt csoportoknak: 1500 forint/fő.
  További információt ide kattintva talál.
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!