Színes szálloda feledhető konyhával

A sárvári Park Inn igazi wellnesshotel: süteményei nem csábítanak bűnözésre, hihetetlen masszázs- és kezelésválasztéka viszont remek. Gigantikus fürdőrészlege egyben a városi fürdő is, így ne számítsunk csendes magányra a medencében.

A négy csillagos Park Inn Hotel Sárvár 223, színes, a minimal design jegyében berendezett szobája többségében erkéllyel rendelkezik, számos szoba összenyitható, így családoknak, nagyobb társaságoknak is ideális. 2006-ban épült, Magyar Turizmus minőségi díjjal és Zöld Szálloda elismeréssel is kitüntették. A szálló a település szélén helyezkedik el, közvetlenül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában.

A hotel wellnessrészlegének 5000 négyzetméteres vízfelülete rendkívül impozáns, de azt tudnunk kell, hogy ez bizony a városi fürdőt jelenti, belső pezsgőfürdővel, külső hullámmedencével, csúszdaparkkal, gyermek élménymedencével. A saját fürdő hiányának hátránya, hogy többnyire meglehetősen nagy a népsűrűség. Előnye egyrészt azok számára lehet, akik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kiemelkedő masszázs-választékát, és tb-re igényelhető kezeléseit szeretnék igénybe venni. No meg a gyerekes családoknak is jól jöhet, hogy nem kell csomagostul átcaplatni a város másik végébe, ha a gyerekek fürdeni, csúszdázni vágynak. Elég csak felkapni a szálló által biztosított köntöst, és átsétálni a medencékhez.

Moodboard / Northfoto

A szálloda éttermének kínálata bőséges, de nem túl változatos. Főleg az édességek terén van még mit tanulni: a sütik egyformák és nem ízletesek, néha esetleg a színük más. Ha végképp kifogytak az ötletekből, akkor különböző édes önteteket kínálnak a desszerthez. Az édesszájúak jobban járnak tehát, ha csak reggelit kérnek a szoba mellé, és az ebédet, vacsorát máshol ejtik meg. A hoteltől nem túl messze, a Vadkert utcán (a városközponttal ellentétes irányban) elindulva, a bal oldalon egy vadászház jellegű fogadót találunk, ahol szolid árak mellett cseppet sem visszafogott adagokat kaphatunk – a vadételeik például kiválóak. De jó hely még a városközpont mellett a Nádasdy Étterem is, ide azonban kicsit többet – körülbelül fél órát - kell sétálnunk, de megéri. Visszafelé pedig kifejezetten jól esik lemozogni a finom falatokat. Ha azonban mégis a szállodai étkeztetés mellett voksolunk, hatalmas pozitívum, hogy a személyzet nagyon rugalmasan áll az egyedi igényekhez.

Sárváron járva mindenképp látogassuk meg a Nádasdy-várat, illetve tegyünk egy romantikus sétát a botanikus kertben – mindkét helyre némi belépődíj fejében juthatunk be. Akit a környék látnivalói is érdekelnek, autóval Szombathelyre kirándulhatunk. Összességében családoknak lehet jó leginkább a Park Inn Hotel Sárvár az összenyitható szobák, a gyermekeknek szánt animációs programok és játszószoba, illetve a csúszdapark miatt.

Árak
Kényeztető wellness napok
Minimum 2 éjszakás foglalás esetén

EUR 80,- / fő / éjszaka a kétágyas szobában

  • Szállás modern berendezésű, légkondicionált szobában
  • Gazdag büféreggeli
  • Hangulatos büfévacsora a "La Caraffa" étteremben
  • Napi belépő a több mint 5000 m2 vízfelülettel rendelkező Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe: fedett és félig fedett gyógymedencék és élménymedencék.
  • Családi fürdőkomplexum: belsőpezsgőfürdő, hullámmedence, csúszdapark, bébipancsoló, gyermek élménymedence, exkluzív pihenőerek, babaszoba konyhával és pelenkázóval
  • Játszóház minden nap 10:00-18:00 óra között játékos és készségfejlesztőprogramokkal, képzett óvónőkkel
  • Szaunavilág korlátlan használata: finn szaunák, soft szauna, aroma kabinok, gőzfürdő, Kneipp medence
  • 20 € / fő értékű wellness utalvány, mely beváltható bármely masszázsra, kényeztető kádfürdőre vagy testpakolásra
  • Fitneszterem használat
  • Fürdőköpeny-, törölközőhasználat
  • Díjmentes széfhasználat
  • WiFi a szálloda egész területén

Elérhetőség és további információ:

http://c-travel.hu/belfold/nyugati_regio/nyugat-dunantul/sarvar/park_inn_sarvar

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek