Jótékonyságért ingyen wellness

  Ingyenes belépőt kapnak a sárvári gyógyfürdőbe azok, akik ajándékot visznek a MikulásGyárba, a budapesti Felvonulási térre. A MikulásGyárba főleg ennivalót és könyveket várnak, de a gyerekjátékok is jól jönnek, ruhát viszont ne vigyünk.

  A Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdő is csatlakozott a MikulásGyár adománygyűjtő akciójához. A fürdőben elhelyezett gyűjtőládába december 15-ig a sárváriak és az itt pihenők tehetik hátrányos helyzetű családoknak szánt ajándékaikat. Emellett a fürdőváros minden jótékonys budapesti lakost meghív egy sárvári kirándulásra. Azok, akik ajándékot visznek a budapesti központi gyárba, egy vouchert kapnak, amivel ingyenesen látogathatják meg a város fürdőjét, ha a decemberi rohanás fáradalmait szeretnék kipihenni.

  Forrás: Travelo

  A központi MikulásGyár december 9-21. között lesz nyitva, minden nap 9-21 óráig. A Felvonulási téren előadások, koncertek, melegedő, és ingyenes jégpálya is várja az adományozókat. Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet várnak, de akár használt könyveket is vihetünk. Az ajándékokat, felajánlásokat nem kell becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is oda lehet vinni. Az ajándékok a Magyar Vöröskereszt segítségével jutnak el a rászorulókhoz.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!