Jótékonyságért ingyen wellness

Ingyenes belépőt kapnak a sárvári gyógyfürdőbe azok, akik ajándékot visznek a MikulásGyárba, a budapesti Felvonulási térre. A MikulásGyárba főleg ennivalót és könyveket várnak, de a gyerekjátékok is jól jönnek, ruhát viszont ne vigyünk.

A Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdő is csatlakozott a MikulásGyár adománygyűjtő akciójához. A fürdőben elhelyezett gyűjtőládába december 15-ig a sárváriak és az itt pihenők tehetik hátrányos helyzetű családoknak szánt ajándékaikat. Emellett a fürdőváros minden jótékonys budapesti lakost meghív egy sárvári kirándulásra. Azok, akik ajándékot visznek a budapesti központi gyárba, egy vouchert kapnak, amivel ingyenesen látogathatják meg a város fürdőjét, ha a decemberi rohanás fáradalmait szeretnék kipihenni.

Forrás: Travelo

A központi MikulásGyár december 9-21. között lesz nyitva, minden nap 9-21 óráig. A Felvonulási téren előadások, koncertek, melegedő, és ingyenes jégpálya is várja az adományozókat. Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet várnak, de akár használt könyveket is vihetünk. Az ajándékokat, felajánlásokat nem kell becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is oda lehet vinni. Az ajándékok a Magyar Vöröskereszt segítségével jutnak el a rászorulókhoz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek