Elindult a Travelo

  Új utazási magazinunk utazókhoz és ábrándozókhoz egyaránt szól. Tudja meg, hova érdemes utazni és miért! Novemberben ingyen letölthető osztrák síkalauzt talál oldalainkon.

  Úgy tűnik, nem dolgoztunk hiába hosszú hónapokon át: november 23-án végre elindult a Travelo, a CEMP új utazási magazinja. Terveink szerint mindennel foglalkozunk majd, ami az utazáshoz tartozik: nemcsak menő szállodákról és izgalmas úticélokról írunk, de táskákról, kütyükről, kül- és belföldi programokról is. Reméljük, azok is találnak benne érdekes anyagokat és hasznos tippeket, akik éppen utazni készülnek, és azok is, akik még csak ábrándoznak.

   

  Ingyenes útikalauz

   

  Az online tartalom mellett olvasóink minden hónapban egy ingyenesen letölthető útikalauzt is kapnak, melyet kinyomtatva magukkal vihetnek az útra. Novemberben 14 oldalas osztrák síkalauzzal jelenünk meg, melyből kiderül, melyek Stájerország és Karintia legjobb hüttéi, hol érdemes megszállni, és hol adják a legjobb forralt bort. (A letöltéshez ide kattintson!)

   

  fotó: annfrau@flickr

  A Travelo újabb elemmel egészíti ki a CEMP utazási portfolióját, melybe eddig a C-Travel.hu utazási portál és az utazási beszámolókat közlő Ongo tartozott. A CEMP médiabirodalom része többek között az Index.hu, a Portfolio.hu, az Inforadio.hu, és a Napi Gazdaság is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!