Autós hajtott a járókelők közé Copacabana strandján

Autó hajtott a járókelők közé helyi idő szerint csütörtök este Rio de Janeiróban, a híres Copacabana strandnál futó sétálóutcában; egy nyolchónapos csecsemő meghalt, és legkevesebb 15 ember megsérült - írja az MTI a Globo brazil tv-csatorna híre alapján.

A dél-amerikai állam félkatonai rendőrségének Twitter-oldalán megjelent információk szerint a sofőrt őrizetbe vették. A rendőrség közölte: nincs arra utaló nyom, hogy terrorcselekmény történt volna. A Globo előzetes információi szerint a sofőr, egy 41 éves férfi azt állította, hogy epilepsziában szenved. A hatóságok most vizsgálják, hogy nem volt-e ittas állapotban. A rendőrség szerint a férfi azt vallotta, hogy nem ivott, de elvesztette irányítását a járműve felett.

Az autó a homokban állt meg a parton, miután áthajtott a széles sétálóutcán, amely egy forgalmas út és a strand között fut. A Globo felvételein több, földön fekvő sérültet lehetett látni, illetve a kocsit, amelynek erősen megrongálódott az eleje. A tv-csatorna közlése szerint a sérülteket már kórházba szállították.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek