Kizárólag felnőtteknek! Újdonsággal készül a Disney 2018-ban

Kizárólag felnőtteknek! Újdonsággal készül a Disney 2018-ban

A Disney ezúttal kizárólag a felnőttekre gondol: 2018-ban a Rajnán csak nekik indít egyhetes, Szépség és Szörnyeteg témára hangolt hajóutakat – írja a Travel Daily News. 

Az idilli elzászi kisváros: RiquewihrFotó: Peter Widmann / Northfoto

Úgy tűnik, hogy a héten nyílt étterme sikerén felbuzdulva a Disney tovább szövi a Szépség és szörnyeteg szálat. Jövőre hat hajó indul azzal a céllal, hogy megismertesse az utasokkal azt a világot, mely a Szépség és Szörnyeteg történetét ihlette. Az Adventures by Disney a luxus hajóutakat szervező AmaWaterways társasággal együtt négy országba kalauzolja majd az érdeklődőket: Hollandiába, Németországba, Franciaországba és Svájcba.

A heidelbergi vár, mely a Szörnyeteg palotáját ihletteFotó: Tina Fultz / Northfoto

A fedélzeten különleges gasztronómiai élmények mellett egy igazi, Szépség és a Szörnyeteg által ihletett, gyertyafényes vacsora is kényezteti majd az utasokat. Napközben többek között bobozni és túrázni lehet majd a Fekete-erdőben, és a heidelbergi várhoz is szerveznek túrát.

A kirándulásokból nem maradhat ki Riquewihr, az idilli francia kisváros sem, mely a filmben Belle szülővárosaként jelenik meg. Elzászban több tucat ilyen mesevárost találhatunk. A Travelo egyik kedvence, Colmar is visszatérő célpontja az animációs filmek rajzolóinak, ha ihletre vágynak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek