Velencén jubilál 2015-ben az EFOTT

  Három év után jövőre újra Velencén rendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT), amely jubilál, ez lesz a 40. fesztivál.

  Jövőre az Óbudai Egyetem lesz a házigazdája a jubileumi EFOTT-nak, aminek már a pontos dátuma is megvan: 2015. július 14. és 19. között rendezik meg a Velencei-tó partján.

  "Visszatérünk Velencére, ahol 2012-ben volt már EFOTT. Az üdülőterület remek természeti adottságokkal rendelkezik, kiránduló célpontnak kiváló, de az egyéni-, a csapat- és extrémsportok szerelmesei is találnak programot maguknak. Minden adott ahhoz, hogy az esti koncerteket széles spektrumú nappali programkínálattal egészítsük ki" - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató az MTI-nek.

  Az idei miskolctapolcai EFOTT 91 ezer látogatót vonzott. Mikor legutóbb Velencén szervezték a fesztivált, akkor 86 ezer résztvevő volt kíváncsi a programra.

  Magyarország legnagyobb hallgatói buliját 1976 óta rendeznek meg. Az első a Pécs melletti Abaligeten volt, az elmúlt években Miskolctapolcán, Zánkán, Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján, Orfűn, és Szolnokon is volt EFOTT.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!