Jótékony Mikulások rohangálnak a hétvégén a fővárosban

  Jótékony Mikulások rohangálnak a hétvégén a fővárosban

  Mikulásruhások futóversenye lesz szombaton Budapesten, a rendezvényen rászoruló gyermekeknek gyűjtenek cipősdobozba csomagolt ajándékokat a szervezők.

  A versenykiírás szerint kizárólag a Budapesti Sportiroda által adott Mikulás öltözékben lehet futni, így ilyen utcaképre valószínűleg ezúttal nem számíthatunk Fotó: Bokor istván / IndafotóForrás: Travelo

   A Fővám térről startoló 2,7 kilométeres távot minden futónak Mikulás ruhában kell teljesítenie, a távot gyermekek és felnőttek egyaránt könnyedén teljesíthetik. Nevezni a futanet.hu oldalon lehet szerdáig - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

  Az első Rossmann Mikulásfutásra eddig több mint kétezren neveztek. A versenykiírás szerint kizárólag a Budapesti Sportiroda által adott Mikulás öltözékben lehet futni, így a résztvevőknek csak futócipőről és sport ruházatról kell gondoskodniuk.

  A szervezők cipősdobozba csomagolt játékokat, írószereket, iskolaszereket is várnak a résztvevőktől és az érdeklődőktől, amelyeket az ÁGOTA Alapítvány képviselői december 18-án adnak át az állami gondozott gyermekeknek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!