Nyílt nap a csabai Arcanum Hotelben

Szeptember elején megnyílt Békéscsaba új, luxuskivitelű szállodája, az Arcanum Hotel. Szombaton bárki betekinthet lakosztályaiba, jacuzzijába, és tetőteraszán is végigsétálhat.

Békéscsaba külvárosában, az egykori Dugovics laktanya épületében megnyílt Arcanum Hotel egyedi kínálat kialakítását tűzte ki célul. A többhektáros parkban fekvő szálloda 22 elegánsan kialakított szobával és 2 lakosztállyal, 200 négyzetméteres wellnessrészében többek között finn és infraszaunával, jacuzzival, ülő Kneipp-medencével, skót zuhannyal, valamint panorámás fitneszszolgáltatásokkal várja vendégeit szeptember 1-jétől.

Fotó: Arcanum Hotel


Konyhája a magyar gasztronómia hagyományait képviseli az egészség jegyében. A szálloda 150 fő befogadására alkalmas éttermét és bárját külső vendégek is látogathatják. Zár körű rendezvények különleges helyszíne lehet a ház 400 négyzetméteres tetőterasza, de van egy különálló, látványkonyhával felszerelt, 50 fő befogadására alkalmas grillházuk is.

A nyitás alkalmából szeptember 12-én (pénteken) 13-tól 19 óráig nyílt napot szervez az Arcanum, kiscsoportos szállodabejárásra invitálva az érdeklődőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek