Háromhavonta tisztítja matracait egy ismert hotellánc

  A szobák bizonyos részeit csupán évente négyszer tisztítják. Ide tartozik a zuhanyfüggöny, a amatrac és az ágytakaró is.

  A Buzzfeed hírportál jutott hozzá a meg nem nevezett háromcsillagos szállodalánc takarítási beosztásához, amelyből kiderültek a szálloda mocskos titkai.

  A dokumentum alapján egyértelműen látszik, hogy a hotelszobát és annak tartozékait milyen gyakran takarítja a szálloda személyzete. A napi rutinhoz tartozik a szoba textíliának (ágynemű, törölköző), továbba a padló, a wc-csésze, illetve és a cserélhető tárgyak, mint például poharak, evőeszközök tisztítása, írja a Turizmus.com.

  Hetente takarítják a pipere lámpákat, a fürdőszobai berendezési tárgyakat, a zuhanyrózsát, zuhanycsövet, a wc-kagyló környékét, a klímaszabályozót, az ablakot és ablakpárkányt, a hálószobai bútorok lábait, a lámpabúrát, a telefont, a fejtámlát, a hűtőszekrényt és a televíziót.

  Havonta portalanítják a nehezen elérhető sarkakat, a bútorok mögötti vezetékeket, a falakat, az ágykeretet, a sötétítőt, a székeket, a díványt, illetve a díszpárnákat, a törlőkendő- és wcpapír-tartót.

  Ami talán a legmeglepőbb a listán, hogy a szóban forgó szállodalánc szobáinak bizonyos részeit csupán évente négyszer tisztítják. Ide tartozik a zuhanyfüggöny, az ágymatrac és az ágytakaró. Magyarul a szobában három hónap alatt megfordult vendégek mocska között alszik az ember.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!