Féláron nyaralhat, ha mindegy mikor, és hova utazik

Féláron nyaralhat, ha mindegy mikor, és hova utazik

Bár az utazási irodák a felvevőpiac igényeihez jobban illeszkedő repülőgép- és szálláskapacitást kötnek le, könnyű találni last minute ajánlatot a spanyol, a török, a ciprusi és a tunéziai tengerpartra is - írja a Világgazdaság.

 

Mindegy hol sütteti a hasát, csak tengerpart legyen? Nyert ügye van!Fotó: Gonzalo Arroyo Moreno / Europress / Getty

A lap hétfői cikke szerint főleg azok járnak jól, akiknek szinte mindegy, hogy mikor és hova utaznak, ők 40-50 százalékos kedvezményt is megcsíphetnek. A Világgazdaság által megkérdezett utazási irodák szerint azonban idén nyáron kevésbé van szükség a kedvezményekre, mert az utóbbi hetekben a charterpiacon annyi járatösszevonás vagy törlés történt, hogy a kínált kapacitás és a kereslet kiegyenlítettebb lett.

A charterpiac a lap szerint csúcson jár: elindult az első charterjárat Debrecenből a tunéziai Monastirba, beindultak a charterek az észak-ciprusi Ercan felé is, valamint landolt Budapesten az ETI Magyarország első, saját hurghadai charterjárata is. A fapados légitársaságok egy sor hagyományos charterdesztinációra nyitottak járatot. A debreceni reptérről Tunézia mellett a bolgár, a török és a görög tengerpartra is lehet repülni - írja az újság.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek