Román szállodát újított fel a Danubius Hotels

Román szállodát újított fel a Danubius Hotels

Nyolcmillió euróból újította fel a Danubius csoport a szovátai Bradet szállót, amely júniustól négycsillagos besorolással várja a vendégeket - közölte kedden az Agerpres hírügynökség.

 

Fotó: Danubius Health Spa Resort Bradet

A szállodában - amelynek a nevét Danubius Health Spa Resort Bradetre változtatták - 88 szobát és öt különleges igényeknek is megfelelő lakosztályt, vendéglőt és 350 személyes konferenciatermet alakítottak ki. Tekintettel voltak a mozgáskorlátozott vagy allergiás vendégek igényeire is.

A Danubius csoport 2000-ben privatizáció útján szerezte meg a szovátai Balneoclimaterica részvénytársaságot. A társaság három szállodája közül a Szováta szállót 2002-ben újították fel, és alakították négycsillagossá.

Fülöp-Nagy János, a Balneoclimaterica Rt. vezérigazgatója az Agerpres hírügynökségnek elmondta, a két négycsillagos létesítménybe elsősorban a gyógykezelésre Szovátára érkező vendégeket várják. A társaság harmadik szovátai szállodáját, a Faget szállót pedig az átutazó vendégek fogadására szeretnék berendezni. A jelenleg kétcsillagos Faget szállót az elkövetkező négy-öt évben kívánja felújítani és háromcsillagossá alakítani a társaság.

A sós gyógyvizeiről híres Szováta a Székelyföldre utazó magyarországi turisták egyik közkedvelt célpontja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek