Borkempinget nyitott dr. Csernus

  Van Depresso kávé és Lelkifröccs bor is, szállás a csőszkunyhókban.

  Vasárnap nyitotta meg a vendégek előtt kapuit Eger új borturisztikai attrakciója, az Almagyar Borkemping, Borterasz és VenyigeSpa, dr. Csernus Imre, Csutorás Ferenc borász és a koncepciót kiötlő Mészáros Péter grafikus beruházásában, áll a kemping közleményében.

  Lukacs David / Almagyar Borkemping

   Csernus Imre öt éve óta él az egri régióban. Egerben alapították meg Csutorás Ferenccel és Mészáros Péterrel az Almagyar-Érseki Szőlőbirtokot (AÉS). Itt megmentették a kivágásra ítélt, százéves érseki szőlőt, Csutorás Ferenc készíti a naturális borokat, június 22-én pedig megnyílt az Almagyar Borkemping, Borterasz és Venyige Spa, ahol mindenki karnyújtásnyira lehet a szőlőtől.

  A vendégek a szőlővel körülölelt csőszkunyhókban pihenhetnek, hűsölhetnek a Venyige Spa medencéjében, és akár a kilátón is kóstolhatják az AÉS és a környező dűlők borait. Csernus a kávéért felelős: a borteraszon kínálják sajátmárkás kávéját, a Depressót. A borok brandingje is tőle származik: a birtokborok között található a Lelkibéke vörös cuvée, a Bevállalod? rozé és a Lelkifröccs fehér házasítás is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!