Egymilliós fizetés jár az év utazójának

Videobloggert keres a Travelo és a Magyar Turizmus Zrt: a sikeres jelölt amellett, hogy ingyen beutazhatja az országot, egymillió forintos fizetést is kap. Élményeiről videókat kell posztolnia és blogbejegyzéseket is ír majd, mindezt tíz héten át, heti százezer forintért.

A szerencsés nyertes minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat majd el, tízhetes utazása során háromfős profi stáb kíséri. Az általuk összeállított 8-10 perces anyagok hetente jelennek majd meg, de az utazó mindemellett blogbejegyzésekben is posztolja élményeit.

Videobloggert keresünk!

A sportos, tettre kész videobloggernek olyan projektekkel kell majd megbirkóznia, mint a videózás a föld felett, a kalandpark-teszt, a wakeboardozás, a tandemugrás, a tihanyi tekerés, a Balaton Sound, a kétéltű kalandtúra, a barlangban kúszás, a bormustra avagy a kenuzás. Fontos, hogy csak felnőttek, vagyis 18 évesnél idősebb bloggerek jelentkezhetnek a kalandra.

Pályázni egy legalább 60 másodperces filmmel lehet, melyben egy turisztikai látványosságot kell bemutatni. Egy pályázó több filmet is feltölthet az oldalra. A nyertest a legnépszerűbb videók közül a Travelo és az Index szakmai zsürije választja ki. A pályázatra június 17-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetés 23-án lesz, a kalandos utazás pedig június 30-án indul.

A felhívás elérhető itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek