Vége a téli szünetnek a Vasúttörténeti Parkban

Megszépülve nyitja meg kapuit április 5-én, szombaton a Vasúttörténeti Park (vagy ahogy a vasutasok hívják: Füsti) - a téli szünet után. A nyitást megelőző csinosításban a MÁV Csoport 150 önkéntes vasutas dolgozója és családtagjaik is segédkeztek.

 A több tucatnyi vasutas önkéntes szombaton gereblyézett, szemetet szedett, gazolt, murvát terített szét a sétautakon és a parkolóban, valamint lefestették a kerti padokat és asztalokat, a kiállított gőzmozdonyok egy részét pedig átkenték. A munkát a nyitás hétvégéjén is folytatják majd - írja közleményében a MÁV-START Zrt.

Jön a gőzös, jön a gőzös Galéria: Nyit a vasúttörténeti parkFotó: sunrise / Indafotó

A Vasúttörténeti Park a téli szünet után április 5-én reggel 10-kor nyitja meg újra kapuit a nagyközönség előtt, számos érdekességgel és interaktív programmal várva kicsiket és nagyokat. Az Európában is kuriózumnak számító park novemberig a hét hat napján, keddtől vasárnapig tart nyitva.

A színvonalas állandó kiállítások, programlehetőségek mellett április 11-12-13-án az Oldtimerek Hétvégéjét is itt rendezik. Április 20-án és 21-én pedig húsvéti nyuszi kereső programsorral kedveskednek a kisebbeknek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek