Hétvégétől repülhetünk az UP izraeli fapadossal

Nyártól naponta kétszer repül Budapest és Tel-Aviv között, jegyeket a fedélzetére illetékekkel együtt 69 dollártól foglalhatunk.

November végén írtunk arról, hogy UP néven indít diszkont légitársaságot az izraeli El Al, amelynek új járata öt európai városba, köztük Budapestre is közlekedik Tel-Avivból. Így vasárnaptól kezdve, szombat kivételével, minden nap indul UP-gép Budapestre, áprilistól júniusig ez heti nyolc járatot jelent. Jegyeket ebben az időszakban 69 dollártól kezdve kínálnak. A júliusban kezdődő főszezonban már magasabb árakon, összesen heti 52 járat közlekedik majd, ezek közül Larnacára hetente hat, Kijevbe és Prágába heti 11, Berlinbe és Budapestre pedig heti 12 alkalommal közlekednek.

Fotó: UP by EL AL

Az UP valódi diszkont fuvarozóként csak azokért a szolgáltatásokért fizettet, amelyeket az utasok igénybe is vesznek. Így a fedélzeten turista (Economy Class) és emelt szintű turista (Economy Class Plus) osztályt és kétféle jegyet kínálnak. Az UP Basic tarifa semmilyen extra szolgáltatást (feladott csomagot, víz és snack kivételével fedélzeti ellátást, ülésválasztást) nem tartalmaz, ezeket az utasok felár ellenében választhatják ki maguknak. Az UP Smart jegyet vásárlók azonban rugalmas kondíciókat és számos szolgáltatást megkapnak.

Az UP légitársaság díjtalan személyes és telefonos ügyfélszolgálatot kínál, a fedélzetre a beszállítás utashídról történik, a gépek Tel-Avivban a központi terminálra érkeznek.

Kapcsolódó anyagok:

Szombaton nincs presszókávé

A hatfelé osztott templom városa

Fürdőruhás sivatagi túra Izraelben

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek