Sílécekkel tüntetnek a Balatonon

  A lécekre applikált festményekkel a tó hosszabb nyitva tartásáért demonstrálnak a turisztikai szakemberek. Így fújnak ébresztőt a téli álmot alvó balatoni polgármestereknek és vállalkozóknak.

  Sílécekre akasztott festményeket állítanak ki vasárnap egy órakor Balatonfüreden, a mólón, mert azt szeretnék megmutatni, hogy az osztrák sípályákról kellene példát venniük a magyar turisztikai szereplőknek. Ott ugyanis a téli főszezon után sem áll le az élet - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

  A képek mellett tavaszi hangulat is fogadja a látogatókatmagocilla / Indafotó

  Hozzátették: a Balatoni Riviéra Turisztikai Egyesület rendezvényén várhatóan több balatoni polgármester is részt vesz. A Balaton - jó esetben- mindössze két hónapig vonzza a turistákat, holott turisztikai szempontból egész évben jó adottságokkal rendelkezik a magyar tenger is. A festők és turisztikai szakemberek demonstrációja azt jelképezi, hogy fel kell ébredniük a balatoni polgármestereknek, hivataloknak, vállalkozóknak téli álmukból, ha azt akarják, hogy több turista legyen a Balatonon - közölték a szervezők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!