Spar közért nyit Ferihegyen

Csütörtökön nyit a repülőtéren a szupermarket, így a hazaérkező utasok még a taxiba szállás előtt vehetnek otthonra egy kiló kenyeret meg egy liter tejet.

Csütörtökön nyit a Budapest Airport 2B Termináljának érkezési szintjén a SPAR szupermarket, így a hazaérkező utasok még a taxiba szállás előtt vehetnek otthonra egy kiló kenyeret meg egy liter tejet. A közel 300 négyzetméteres City SPAR nyilvános, bárki által megközelíthető területen található, így nem csak repülőjeggyel lehet itt vásárolni.

Galéria: City Spar a repülőtérenBud Péter

 A szupermarketben a szokásos áruk mellett hangsúlyosak a prémium termékek, a bioélelmiszerek, a friss, helyben sütött pékáruk, de még a különlegesen sok sajtféleség is. A repülőtéri City SPAR karácsony kivételével minden nap hajnali 5-től este tízig tart nyitva.

Az üzlethelyiség kialakításához a Budapest Airport teljesen átalakította a 2B Terminál utascsarnokát. A kivitelezéshez el kellett bontani egy lépcsőt, ami az indulási és érkezési szintet összekötötte, emellett részben át kellett építeni az épület infrastruktúráját. A közel 300 négyzetméteres üzletben a SPAR az energiatakarékosság érdekében kizárólag LED világítást használ, valamint beajtózott hűtőket szerelt be.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek