Szombattól már itthon is síelhetünk

  Szombattól már itthon is síelhetünk

  Megnyitja kapuit december 7-én, szombaton a látogatók előtt az eplényi Nordica Síaréna, ahol már 30 centiméter vastag tömörített hóréteg fedi a pályákat – tájékoztatta a sícentrum marketingvezetője az MTI-t csütörtökön. Ebele Bálint elmondta: szombaton az 1-es tanulópályát és az 1-es pálya alsó szakaszát nyitják meg, a liftek közül az 1-es tanulólift és az 1-es csákányos fog üzemelni.

  Fotó: siarena.hu

  A hóágyúk napok óta működnek Eplényben, szerdán már ratrakoltak is, így a megnyitandó pályákon átlagosan 30 centiméter tömörített hóréteg alakult ki. "Amikor csak lehet, ágyúzunk tovább, hogy minél vastagabb legyen a hóréteg" – ígérte Ebele Bálint.

  Mikulás alkalmából szombaton a kedvezményes hétköznapi jegyárak lesznek érvényben és aznap sötétedés után is lehet síelni, este nyolc óráig. Vasárnap reggel kilenctől délután hatig tart nyitva a Síaréna.

  A Mátrában ezzel szemben még csak készülődnek a síidényre, a szezonkezdésre legjobb eséllyel december második hetében kerülhet sor a mátraszentisváni Sípark honlapja szerint.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!