Utazástervező oldalt izzított be a KLM

  A KLM új szolgáltatása 12 kereső és közösségi oldalt ötvöz, hogy az utazás minél egyszerűbben tervezhető legyen.

  A KLM egy olyan speciális utazástervező oldalt dobott piacra, aminek köszönhetően nemcsak objektív tények, de számos helyi vélemény alapján szabhatjuk személyre az utazás megtervezését. A Dream Catcher program olyan népszerű hivatkozások adatait rendezi az utasok igényeinek megfelelően, mint például a Trip Advisor, Yelp.com, Google, Wikipedia, Facebook, YouTube, Muselia, Last FM vagy a Flickr. Így aztán több ezer utastól és helyiektől származó értékelés segítségével egyszerű és inspiráló módon készíthetjük elő az utazást.

  Fotó: klmdreamcatcher.com

  Így működik:

  Elég csak megadni a kívánt célállomást és az időtartamot, majd a program minden szükséges tudnivalót pillanatokon belül összeszed és megjelenít. Láthatjuk az ország, város aktuális időjárását, programokat, utazási tippeket, hotel és étterem kritikákat, de összegyűjti a látnivalók és a shopping lehetőségek listéit is.
  Ha pedig kedvencként jelöli meg a fontos információkat, a KLM Dream Catcher összesíti azt, és elhelyezi az ön személyes térképén. Ezt a térképet aztán könnyen áthelyezheti okos telefonjára, kinyomtathatja, vagy egyenesen le is foglalhatja járatát a KLM.com oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!