Budapesti hotel a 10 legjobb közép-európai szálloda között

Budapesti hotel a 10 legjobb közép-európai szálloda között

A Condé Nast Traveler olvasói szavazás alapján összeállított Readers' Choice Award díjazásban részlesült a Corinthia Hotel Budapest, melyet a legjobb 10 közép-európai szálloda közé választottak – írja a Turizmus.com.

Fotó: ken68 / Indafotó

A nemzetközi turisztikai szakmában elismert Condé Nast Traveler magazin minden évben felméri olvasói körében, melyek a kedvenc szálláshelyeik, légitársaságaik, hajóstársaságaik az utazóknak. Idén rekordmennyiségű, összesen 79 268 olvasó vett részt a szavazáson, mely közel duplája a tavalyinak. Ezen igényes és elkötelezett utazók közel 1,6 millió szavazatot adtak le közel 16 000 szálláshelyre világszerte.

„Szállodánk nagyon büszke erre a címre, mely ebben az évben már a második, hiszen az év elején szállodánk bekerült a Condé Nast Traveler 2013-as Aranylistájára is" - mondta Thomas M Fischer, a Corinthia Hotel Budapest igazgatója.

A Condé Nast Traveler listáin amúgy is nagyon jól szerepel fővárosunk, nemrégiben a világ második legjobb célpontjának választották Budapestet ugyanennél a magazinnál.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek