Bloggereket keres a Wizz Air

  A Wizz Air bloggereket keres, akik a Wizz Kihívásban bebizonyíthatják, hogy beutazni Európát nem kerül egy vagyonba. A szerencsés résztvevők ingyenes oda-vissza repülőjegyet és 300 euró költőpénzt kapnak, hogy a felkínált 72 órás kalandot a saját elképzeléseik szerint valósítsák meg.

  A légitársaság meghívja az összes kreatív és innovatív bloggert, hogy vegyenek részt a Wizz Kihívásban, foglalkozzanak gasztro, életmód, divat, hi-tech, művészet, dizájn vagy bármilyen témával.

  A Kihívás keretében a bloggerek a Wizz Air új desztináción új élményeket szerezhetnek, és felfedezhetik az utazás szépségét 72 óra alatt. A kihívás célja, hogy bebizonyítsuk: beutazni Európát megfizethető. A Wizz Kihívás szerencsés résztvevői ingyenes oda-vissza repülőjegyet és 300 euró költőpénzt kapnak, hogy a felkínált 72 órás kalandot a saját elképzeléseik szerint valósítsák meg.

  A bloggerek ezen az oldalon jelentkezhetnek, közülük egy belső zsűri fog választani a népszerűségük, a blogok kreatív koncepciója, valamint a blogokon található szövegek és fényképek alapján.

  „Nagyon örülünk, hogy bemutathatjuk a Wizz Kihívást" – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs menedzsere. - „A kihívás nem csak megmutatja a közösségi média iránti elkötelezettségünket, de reméljük, hogy a rengeteg Facebook rajongónk is örülni fog neki. Közülük sokan maguk is bloggerek, akik talán csatlakozni is fognak az akcióhoz. A Wizz Airnél úgy gondoljuk, ahhoz hogy meglátogass egy új országot, nem kell egy vagyont költened. A Wizz Air alacsony viteldíjaival és egy okos választással bármelyik város korlátlan élményeket és izgalmas kalandokat kínál akkor is, ha alacsony költségvetésből kell kihozni az utazást. A kiválasztott bloggerek lehetőséget kapnak majd, hogy három napra elutazzanak egy városba 300 euró költőpénzzel, utána pedig beszámoljanak nekünk a kalandjaikról. A Wizz Kihívás nemsokára kezdődik, így ha te is blogot írsz, akkor itt a lehetőség, hogy jelentkezz" – tette hozzá Daniel de Carvalho.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!