Féláron vonatozhatunk a Szigetre

A MÁV-START idén is ötven százalékos kedvezményt ad a Sziget Fesztiválra vonattal utazóknak, de mentesítő vonatokkal, hosszabb pénztári nyitva tartással és a Szigeten egy pénztár-konténerrel is készülnek.

A vasúttársaság a rendezvény miatt megnövekvő utasforgalom kiszolgálására a menetrenden felül mentesítő vonatokat közlekedtet, valamint a nagyobb utasforgalmú állomásokon, pályaudvarokon több pénztáros, eligazodást segítő munkatárs teljesít majd szolgálatot.

 

MÁV-pénztár is lesz a Szigeten

 

A Sziget Fesztiválra utazók bármely belföldi állomásról ötven százalékos kedvezményű alkalmi menettérti jegyet válthatnak Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, valamint Kelenföld állomásra. Az alkalmi menettérti jegy a visszautazáshoz a rendezvény belepőjéül szolgáló karszalag felmutatásával vagy a helyszínen történt lebélyegzéssel érvényes. A menetjegyek bélyegzése a rendezvény idejére felállított MÁV-START pénztár-konténerben kérhető. A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban augusztus 5-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb augusztus 12-ig kell befejezni.

A vasúttársaság a rendezvényen Sziget-pénztárt működtet egy belföldi és két nemzetközi ablakkal, ahol teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltási lehetőséggel, útvonaltervezéssel, menetrendi információkkal várják az érdeklődőket.

Ezen felül a helyszínen belföldi vasúti menetjegyet vásárlóknak a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére húsz százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú jegy árából. A menetjegy bármely belföldi viszonylatra váltható, egy útra vagy menettérti útra is. A Sziget Fesztivál teljes területén, így a MÁV-START pénztárban is Fesztiválkártyával vagy PayPass fizetőeszközökkel egyenlíthető ki a vásárolt belföldi és nemzetközi menetjegy ára.

 

Mentesítő vonat Bécsbe

 

A MÁV-START hosszabb szerelvényekkel, megerősített pénztári és ügyeleti szolgálattal, valamint a hétfő délután mentesítő vonatokkal is készül a – Sziget Fesztiválra vonattal utazók révén – jelentősen megnövekvő utasforgalomra. A külföldi utasok visszautazását elősegítve, a vasúttársaság augusztus 12-én, hétfőn mentesítő vonatokat indít Bécsbe. A két mentesítő vonat 12 óra 10 perckor és 14 óra 00 perckor indul a Keleti pályaudvarról, amely menet közben Kelenföld, Tatabánya, Győr és Hegyeshalom állomásokon áll meg.

A különvonatok menetrendje a MÁV-START honlapján a www.mav-start.hu weboldalon érhető el, valamint további információk a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek