Új rekord: hétszáz bikinis síelő Szibériában

  Új rekord: hétszáz bikinis síelő Szibériában

  Az oroszországi Sereges síterepe büszkélkedhet a bikinis tömegsíelés világrekordjával: soha nem csúsztak még egyszerre sípályán fürdőruhában annyian, mint az idén áprilisban Szibériában. Múlt héten megérkezett a rekordkísérlet hivatalos hitelesítése is – írja a Síelők.hu.

  Eddig a kanadaiak voltak a rekorderek a fürdőruhás tömegsíelésben, amikor 250-en csúsztak egyszerre bikiniben. Az oroszok két évvel ezelőtt jöttek rá, hogy ezt akár Szibériában is meg lehetne csinálni, amikor a seregesi síterepről az áprilisi kánikulában készített videó milliós nézettséget ért el az internetes portálokon.

  Idén áprilisban jött össze a mezőny, amikor is a már barátságosnak mondható 20 fokos szibériai melegben körülbelül hétszázan csúsztak le a 700 méteres pályán. A szervezőknek végül csak ötszáz résztvevőt sikerült előzetesen regisztrálni, de még így is simán lenyomták a kanadaiakat.

  Sereges egyébként az egyik legnépszerűbb orosz síterepnek számít, és ennyi bikini után a világ is egyre jobban felfigyelt az egykori bányásztelepülésre, amely manapság már inkább a téli turizmusából él – olvasható a Síelők.hu cikkében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!