Nyerjen velünk: legyen újra turista Miskolcon!

Járt már a lillafüredi függőkertben, csónakázott már a Hámori-tó ladikjain, netán ült a tapolcai barlangfürdő meleg vizű forrásában? Ha valaha akár csak egy fél napra is közelebbi kapcsolatba került Miskolc városával, most egyetlen rövid élménybeszámolóval kétnapos miskolci kalandozást nyerhet.

Mi már kipróbáltuk, Miskolcon tényleg jó turistáskodni. Oly annyira, hogy amikor rövid kirándulásunk után megmutattuk fotóinkat az ismerőseinknek, el sem hitték, hogy azok valójában az egykori Acélvárosban készültek. Így a néhány órás városnézés után mi maximálisan újragondoltuk emlékeinket Miskolcról.

Turista voltam Miskolcon!
Akár ez is lehetne az Ongo.hu legújabb játékának szlogenje, ahol most bárki egyetlen élménybeszámolóval kétnapos családi élménycsomagot nyerhet. Legyen szó néhány sorról, egy jópofa fotógalériáról vagy egy városnéző videóról, ebben a játékban minden miskolci élmény egy újabb, gazdagabb miskolci kalandozást jelenthet. Az úti beszámolókat, az utazásról készült fotókat vagy videókat feltöltő játékosok között augusztus 21. és 23. között sorsol az Ongo.hu.

És megint turista lehet Miskolcon!
A kisorsolt nyertes család ugyanis egészen új miskolci emlékekkel lehet gazdagabb: az egyik nap felfedezheti a Diósgyőri Várat, kalandozhat a Lillafüredi kisvasúttal, míg a teljes másnapot a kristálytiszta levegőjű miskolctapolcai fürdő barlangjárataiban töltheti.
A nyereményjátékról itt talál bővebb információt, a játék részletes szabályairól pedig ezen az oldalon érdemes tájékozódni.
Ne feledje tehát a kedves olvasó, most egyetlen apró emléke egy újabb tartalmas miskolci kalandot érhet!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek