Olcsóbban utazhatunk a szlovén és horvát fővárosba

  Mától már közvetlen volánbuszos járattal is eljuthatunk Budapestről Zágrábba és Ljubljanába. A horvát fővárosba hétezer, a szlovén fővárosba alig tízezer forint a retúrjegy. A járatok hetente kétszer indulnak.

   

  A VOLÁNBUSZ Zrt. közvetlen járatokat indított Budapestről Zágrábba és Ljubljanába, az új szolgáltatással lehetőség nyílik a horvát és szlovén főváros egyszerű és olcsó elérésére - közölte a cég felett tulajdonosi jogot gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. csütörtökön.

  Fotó: 08-72 / Indafotó
  A vagyonkezelő tájékoztatása szerint a VOLÁNBUSZ Zrt. engedélyt kapott a Budapest-Zágráb-Ljubljana viszonylatú nemzetközi menetrendszerinti autóbuszjáratok közlekedtetésére, Horvátországnak az Európai Unióba történt 2013. július 1-i belépését követően. Egész évben hetente kétszer, csütörtökön és szombaton indítja menetrendszerinti járatait a horvát és a szlovén fővárosba, amelyek ezeken a napokon indulnak vissza.

  Zágrábba 6.900, Ljubljanába pedig 9.900 forintba kerül egy retúr menetjegy. A három fővárost is érintő járat Nagykanizsán keresztül közlekedik csütörtöki és szombati napokon, és még aznap vissza is tér onnan. A menetjegyek megvásárolhatók Magyarország-Horvátország, Magyarország-Szlovénia és Horvátország-Szlovénia szakaszokra, és az ellenkező irányra is. A járat menetrendjéről, megállóiról és az árakról ezen az oldalon találnak pontos információt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!