Százharmincezren lakomáztak féláron

  Százharmincezren lakomáztak féláron

  Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Torkos Csütörtök napján 839 étteremben összesen mintegy 130 ezer vendég "torkoskodott" január 31-én, amikor az éttermek nyitvatartási idejük alatt ötven százalékos kedvezményt biztosítottak az étel- és italfogyasztásból.

  A résztvevő éttermek 26,4 százaléka Budapesten, 54 százaléka vidéki városokban, 19,5 százaléka pedig egyéb településen várta vendégeit, akiknek többsége (átlagosan 77,6 százaléka) már tudott az akcióról, tízből nyolcan előzetesen be is jelentkeztek. Egy-egy vendéglátóhelyen átlagosan 130 vendég étkezett a Torkos Csütörtökön, de az egyes helyszíneken nagy eltérések mutatkoztak – derül ki a Magyar Turizmus Zrt. közleményéből.

  A fogyasztói visszajelzések, amelyekről az éttermek beszámoltak, döntően pozitívak voltak. A Netpincér internetes oldalon összesen 2100 vendég adott értékelést, ők az ötfokozatú skálán 4,48-ra értékelték elégedettségüket, ami az előző évekhez képest javulást jelent.

  Az éttermek az akció révén a vendégkör bővülésében bíznak. Többségük nyereséggel zárta a napot, és azok számára is, akik ezen a napon kisebb nyereséget realizáltak, kompenzálja ezt az étterem megjelenése a különböző promóciós felületeken. Minden száz válaszadó étteremből 91 a jövőben is szívesen venne részt hasonló akcióban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!