Szálláshelyfejlesztések Debrecenben

  A hajdúsági megyeszékhelyen két szálláshelyfejlesztés is zajlik. A belvárosban épülő Szent Anna Hotel négycsillagos szálloda lesz, mely amellett, hogy belvárosi szállodaként az üzleti utazókra és városlátogató számít, az egészségügyi turizmusra fókuszál - hangzott el az Utazás kiállításon.

  A hotelben konferenciaterem, tárgyaló, wellnessrészleg, törökfürdő, mellette pedig egy, a szállodával funkcionális egységet alkotó egészségügyi létesítmény, a Szent Anna klinika kialakítását tervezik, megújítva egyúttal egy patinás műemléképületet is. A komplexum átadásának tervezett időpontja 2015 tavasza.

  Megújul a Centrum Hotel, melynek célcsoportja elsősorban a városlátogató céllal érkező hazai és külföldi vendég lesz. A rekonstrukció az épületgépészettől a legkorszerűbb konyhatechnológiáig a szálloda teljes területére kiterjed. A szálloda 23 szobája már 2012 őszén megújult, a teljes rekonstrukcióval várhatóan augusztus végére végeznek. A projekt zárását követően a háromcsillag superior kategóriát fogják megcélozni a Hotelstars Union rendszerben.

  További turisztikai híreket a Turizmus.com oldalon olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!