Sztárvakációra vágynak a Barbadosra utazók

Sztárvakációra vágynak a Barbadosra utazók

Sztárok nyaralását igyekeznek utánozni a British Airways utasai, akik télen Barbadosra és St. Luciára indulnak trópusi vakációra. Az év elején megannyi híresség tette közzé közösségi oldalain, hogy hol töltötte a karácsonyt és a szilvesztert, melynek következtében a British Airways januári foglalásai látványosan nőttek.

A Karib-térségben rengeteg színész és énekes telelt, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy a légitársaságnál az előző évhez képest 130 százalékkal több jegyet adtak el Barbadosra és St. Luciára.

A tehetősebbek körében egyre felkapottabb Barbadoson nyaralt az X faktor szülőatyja, Simon Cowell, és a kristálytiszta vizű partokra hazalátogató Rihanna, aki egyben szülőföldjének hivatalos turisztikai arca is. St. Lucia, Kanye West és a várandós Kim Kardashian kedvenc nyaralóhelye, elvarázsolta Gwyneth Paltrow-t is, aki blogján osztotta meg képeit a boldog családi vakációról.

Puerto Ricóban bulizott a két brit modell Alexa Chung és Pixie Geldof, míg olyan sztárpárok, mint Jennifer Aniston és Justin Theroux, vagy Emily Blunt és John Krasinski, romantikus napokat töltöttek Mexikóban.

A British Airways-nél 100 százalékkal növekedett a Hawaii-ra szóló foglalások száma az elmúlt év végén. A szigetcsoport népszerű olyan sztárok körében, mint Katy Perry és John Mayer, Steven Tyler, valamint Jude Law. Sőt, az Egyesült Államok elnökét is lencsevégre kapták, amint elmerül a hullámok közt.

További top úti célnak számít még Dubai, ahonnan a britek kedvencei közül Rita Ora posztolt twitteroldalára fotókat vakációjáról. Ausztráliából pedig Leonardo DiCaprio, Mariah Carey és olyan ausztrál hírességek jelentkeztek be újévkor, mint Kylie Minogue és Nicole Kidman.

A British Airways legutóbbi statisztikái alapján az elmúlt 12 hónapban a magyar utazók Miamiba és Cancúnba repültek a legtöbbször a légitársasággal, ha tengerparti nyaralásra vágytak. De Hawaii-ra is utazhatunk turista osztályon 226,800 forintért, a nyári menetrend indulásától pedig Londonból közvetlen járattal utazhatunk Srí Lankára is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek