Új éttermek, meghosszabbított akciók Torkos Csütörtökre

Új éttermek, meghosszabbított akciók Torkos Csütörtökre

Közeleg a torkoskodás napja. Aki nem akar lemaradni a lehetőségről, még mindig találhat új ajánlatokat, hiszen a csatlakozó éttermek száma január 28-án válik véglegessé. Aki eddig csak kacérkodott a gondolattal, hogy betérjen valahová, netán új törzshelyet keressen magának, most bátran megteheti, hiszen fél áron juthat ételhez, italhoz. A Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához közel 850 étterem csatlakozott eddig.

Sok népszerű vendéglátóhelyen a foglalás kezdetekor szinte azonnal beteltek a férőhelyek, de számos újonnan csatlakozott étterem, pizzéria, kávézó vár felfedezésre a www.torkoscsutortok.hu oldalon. Közel 150 vendéglátóhely jelezte, hogy valamilyen formában meg is hosszabbítja az akciót. A hosszabbítás részleteiről az éttermeknél lehet érdeklődni. A hosszabbítók listája a www.itthon.hu oldal Bor és Gasztronómia menüpontja alá, továbbá az Élmény itthon és a Torkos Csütörtök Facebook oldalakra kerül fel.

Aki nem éri be egy estényi torkoskodással, a torkos csütörtököt követő hétvégére 100 szálláshely ajánlatai között válogathat az itthon.hu oldalon. A Torkos Szállásajánlatok menüpont alatti akciók között éppúgy találunk 10 vagy akár 50 százalékos árkedvezményt, mint a lefoglalt szálláshoz kapcsolódó ajándékszolgáltatásokat. Van, ahol a szállás mellé grátisz torkoskodnivalót vagy fakultatív programot kínálnak, vagy a szállás áráért lehet fogyasztani az étteremben. 2013-ban a böjt szigorú követői is maradéktalanul élvezhetik a lehetőséget, hiszen kivételesen nem a hamvazószerdát követő napon torkoskodhatunk.

További utazási hírek a Turizmus.com oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek