Már lehet asztalt foglalni a farsangi Torkos Csütörtökre

Már lehet asztalt foglalni a farsangi Torkos Csütörtökre

A Torkos Csütörtök akcióban részt vevő éttermekbe már lehet asztalt foglalni az esemény weboldalán, a kínálat pedig napról napra bővül. A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra Farsangi Torkos Csütörtök néven idén kivételesen 2013. január 31-én kerül sor. Az éttermek mellett több mint hetven szálláshely kínál kedvezményes ajánlatot a Torkos Csütörtököt követő hétvégére – áll a Magyar Turizmus Zrt. közleményében.

A Magyar Turizmus Zrt által idén 8. alkalommal megszervezésre kerülő Torkos Csütörtök akciót. idén nem a néphagyomány szerinti, a hamvazószerdát követő napon tartják, mivel az épp – az étterembe járás szempontjából szintén népszerű – Valentin (Bálint) napra esik. Amint az online asztalfoglalás elérhetővé vált, bizonyos éttermek teljes kapacitását gyakorlatilag azonnal lekötötték a torkoskodni vágyók.

Az akció hivatalos weboldalát azonban érdemes továbbra is gyakran böngészni, mert naponta 20-30 étteremmel bővül az akcióban részt vevők száma. Jelenleg több mint 560 étterem szerepel az adatbázisban. A kínálat széles: a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig országszerte több száz étterem közül választhatnak az érdeklődők.

A Torkos Csütörtökhöz kapcsolódóan már nemcsak asztalt, hanem kedvezményes szállást is lehet foglalni. Az érdeklődők a Torkos Csütörtök hivatalos portáljáról is elérhetik az MT Zrt. oldalát, ahol a „Torkos szállásajánlatok" között is lehet válogatni. Jelenleg több mint hetven szálláshely kedvezményes ajánlata szerepel itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek