Négycsillagos gyógyszálló épült a Heves megyei Demjénben

  Négycsillagos gyógyszálló épült a Heves megyei Demjénben

  Cascade Resort & Spa elnevezéssel négycsillagos hotel épült a Heves megyei Demjénben, elsősorban a helyi gyógyfürdő vendégeinek kiszolgálása érdekében - tájékoztatta az MTI-t az észak-magyarországi fejlesztési ügynökség médiareferense.

  A 900 millió forintos beruházás megvalósításához 267 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében a beruházó Demjén Termálfürdő Kft. - közölte Martini Emil.

  A beruházás célja, hogy a meglévő fürdő, illetve az épülő barlangfürdő látogatóit több napon keresztül helyben tartsák és magas színvonalon kiszolgálják szállásigényüket - tette hozzá.

  Elmondta: a község határában, az Egerhez közeli Termál-völgyben 2007 óta működik a 10 hektáros területen kiépült Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark, amely 690 méterről feltörő 68 fokos termálvízzel várja a vendégeket.

  A társaság tulajdonosai, az 50 szobás, 106 férőhelyes négycsillagos szálloda, illetve a jelenleg még épülő barlangfürdő átadásától azt várják, hogy öt év múlva a látogatók száma meghaladja az évi százezret.

  A projekt megvalósításának köszönhetően 30 új munkahely jött létre a társaságnál - mondta Martini Emil.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!