Megérkezett az első "új Germanwings" repülőgép

  Megérkezett az első "új Germanwings" repülőgép

  Az "új Germanwings" dizájnban készült első Airbus A319-es típusú repülőgép 2012. december 19-én, szerdán pontosan landolt a Köln/Bonn repülőtéren. A jármű elsőként viseli az új Germanwings külsőt: az új logót, mely egy sárga és szederszínű stilizált W betűt ábrázol. Az új dizájn egyértelműbben fejezi ki a Germanwings minőségi légitársaságként történő pozícionálását a diszkont társaságok között.

  Az erre vonatkozó termék- és márkakoncepciót mindössze néhány nappal ezelőtt mutatták be a nyilvánosság számára. Jövő év közepétől a Germanwings lépésről lépésre átveszi anyavállalata, a Lufthansa valamennyi Európán belüli decentralizált járatát, így a flotta 90 repülőgépre bővül majd.

  Az első Airbus az új Germanwings dizájnnal a köln/bonni landolást követőenSaatchi & Saatchi

   

  A Whiskey Tango névre keresztelt, D-AGWT jelzésű Airbus A319-es típusú repülőgép 2012. december 19-én, szerdán érkezett egy speciális repülőgép-fényező üzemből, az írországi Shannonból. A Whiskey Tango első repülőgépként viselheti az új dizájnt. A 2012-ben gyártott Airbus máris az "új Germanwings-t" képviseli szerte Európában, elsőként Kölnben állítják szolgálatba. A Germanwings többi repülőgépét fokozatosan öltöztetik új külsőbe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!