Debrecenből és Pozsonyból indulnak a Wizz Air járatai a reptérbezárás miatt

Debrecenből és Pozsonyból indulnak a Wizz Air járatai a reptérbezárás miatt

A Wizz Air diszkont légitársaság a Liszt Ferenc repülőtér irányítótornyának elektromos ellátórendszerében keletkezett műszaki hiba miatt törölni kényszerült 10 budapesti járatát - áll a Wizz Air közleményében.

"Annak érdekében, hogy csökkentsük az utasokat ért károkat, eredetileg Budapestről induló járatokat, a W6 2205/2206-os számú londoni (Luton), a W6 2359/2360 számú nápolyi járatokat Debrecenből, míg a W6 2341/2342-es számú római járatot a pozsonyi repülőtérről indítjuk" - írják.

Az utasokat a Liszt Ferenc repülőtér 2-es termináljáról autóbuszokkal szállítják Debrecenbe és Pozsonyba. Ez a három járat a tervek szerint némi késéssel indul majd. Az utasoknak azt tanácsolják, hogy a budapesti repülőtérre az eredetileg tervezett menetrend szerint érkezzenek, ahonnan a Wizz Air fogja biztosítani a busztranszfert Debrecenbe és Pozsonyba.

A Wizz Air elnézést kér összes utasától a légitársaságon kívüli okokból keletkezett kellemetlenségekért. További információért vagy a költségmentes újrafoglalásokért keressék fel honlapunkat, a wizzair.com oldalt - áll a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek