Szokatlan turistafotók versenye

Szokatlan turistafotók versenye

A Magyar Turizmus Zrt. kreatív turistafotó-pályázatot hirdetett az Élmény itthon Facebook oldalán. A társaság célja megtalálni a legkreatívabb, legötletesebb, legfrissebb magyarországi turistafotót. Pályázni magyarországi utazáson, üdülésen készült fotókkal lehet. A képen szerepelhetnek emberek, állatok, tájak, helyi jellegzetességek, helyi ételek, hangulatok bármi, ami visszaadja a meglátogatott úti cél hangulatát. Lehet egy jól elkapott pillanat, csoportkép, beállított vagy spontán fotó. Fontos, hogy legyen benne valami „csavar", amitől más, mint a megszokott utazási kép! A kép nem lehet montázs, digitálisan összevágott, módosított alkotás, több egymásra fényképezett kép.

A feltöltött képekre minden felhasználó szavazhat egy nap egyszer. A legtöbb szavazatot összegyűjtő 40 képből a Magyar Turizmus Zrt. és a Canon Hungária Kft. zsűrije közösen fogja kiválasztani a fődíjast, aki egy ezüst Canon IXUS 115 HS kompakt fényképezőgépet nyer. Külföldiek is pályázhatnak Magyarországon készített fotóikkal, a Hungary Tourism Facebook oldalon. Ők a Corinthia Hotel Budapest***** szállodába nyerhetnek 2 éjszakát 2 fő részére, reggelivel. A 40 legnépszerűbb kép végül felkerül a Magyar Turizmus Zrt. fotógalériájába, valamint Facebook és Pinterest oldalaira is.

A játék december 13-án 16 óráig tart. Eredményhirdetés 2012. december 17-én 16 órakor. További információ: www.facebbok.hu/elmenyitthon

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek