Három budapesti hotel kapott Gold Cercle díjat

  Három budapesti hotel kapott Gold Cercle díjat

  Az Agoda.com közzétette a 2012-es év Gold Circle díjasainak listáját. Az évente átadott elismerést a távol-keleti székhelyű cég azon partnerei nyerhetik el, amelyek népszerűségükkel és hatékonyságukkal példát mutatnak a teljes iparág számára. Idén is díjazott budapesti szállodát a cég, írja a Turizmus.com.

  A 2009-ben alapított Golde Circle díjjal egy speciális szegmensben kiválóan teljesítő partnerszállodák munkáját ismeri el az Agoda.com. Olyan szállodák kaphatják meg ezt a díjat, amelyek a világszerte növekvő online szállásfoglalási piac kihívásainak legjobban megfeleltek az adott évben. Idén 494 Golden Circle díjat osztott ki a cég vezetése, köztük három budapesti szálloda is megkapta az elismerést: a Residence Baron, a Boscolo Budapest - Autograph Collection Hotel és a Bo18 Hotel nyerték el a díjat Magyarországon.

  Idén a tavalyinál több adat alapján elemezték a hotelek teljesítményét: például összesítették, és egy képlet segítségével súlyozták a vendégek visszajelzéseit, figyelembe vették az árak versenyképességét és azt is megnézték, hogy a hotelek mennyire alkalmazkodnak az új és fejlődő piaci szegmens, az online foglalási üzlet összetettségéhez.

  A 2012-es Golden Circle díj magyar nyertesei:

  Residence Baron

  Boscolo Budapest - Autograph Collection Hotel

  Bo18 Hotel

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!