Koncertek és kedvezmények Kultlipótvárosban

Koncertek és kedvezmények Kultlipótvárosban

November 22-től négy napon keresztül kiállítások, koncertek, könyvbemutatók és gyerekprogramok várják a látogatókat a Kultlipótváros helyszínein a budapesti Újlipótvárosban. A Judafest rendezvénysorozat és az idén megrendezésre kerülő Zsidó Filmfesztivál szervezői csütörtöktől vasárnapig sokszínű programokat kínálnak a környékbeli kávézókban, mozikban, vendéglőkben és boltokban az érdeklődőknek.

A Kultlipótváros keretében koncertek, könyvbemutatók, beszélgetések és kiállítások követik egymást Újlipótváros kilenc helyszínén, illetve számos kedvezmény várja a fesztiválkarszalaggal érkezőket a környék egyes boltjaiban, vendéglátóhelyein. Karszalagot a programokon résztvevők kaphatnak, illetve az erre jogosító kupon megtalálható a műsorfüzetben is.

A fesztivál négy napjának állandó programjaként népszerű színészek mondanak mesét egy pohár habos kakaó kíséretében gyerekeknek. A Kultlipótváros rendezvényein a látogatók találkozhatnak Székhelyi Józseffel, Ónodi Eszterrel, Kerekes Józseffel, Rutkai Borival és Király Viktorral is.

A Kultlipótváros négy napja alatt az újlipótvárosi Kino és a Cirko Gejzír mozikban rendezik meg a Zsidó Filmfesztivált (ZSIFI), így a koncertek és könyvbemutatók mellett különleges mozi élménnyel is várják a látogatókat és nézőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek