Koncertek és kedvezmények Kultlipótvárosban

  Koncertek és kedvezmények Kultlipótvárosban

  November 22-től négy napon keresztül kiállítások, koncertek, könyvbemutatók és gyerekprogramok várják a látogatókat a Kultlipótváros helyszínein a budapesti Újlipótvárosban. A Judafest rendezvénysorozat és az idén megrendezésre kerülő Zsidó Filmfesztivál szervezői csütörtöktől vasárnapig sokszínű programokat kínálnak a környékbeli kávézókban, mozikban, vendéglőkben és boltokban az érdeklődőknek.

  A Kultlipótváros keretében koncertek, könyvbemutatók, beszélgetések és kiállítások követik egymást Újlipótváros kilenc helyszínén, illetve számos kedvezmény várja a fesztiválkarszalaggal érkezőket a környék egyes boltjaiban, vendéglátóhelyein. Karszalagot a programokon résztvevők kaphatnak, illetve az erre jogosító kupon megtalálható a műsorfüzetben is.

  A fesztivál négy napjának állandó programjaként népszerű színészek mondanak mesét egy pohár habos kakaó kíséretében gyerekeknek. A Kultlipótváros rendezvényein a látogatók találkozhatnak Székhelyi Józseffel, Ónodi Eszterrel, Kerekes Józseffel, Rutkai Borival és Király Viktorral is.

  A Kultlipótváros négy napja alatt az újlipótvárosi Kino és a Cirko Gejzír mozikban rendezik meg a Zsidó Filmfesztivált (ZSIFI), így a koncertek és könyvbemutatók mellett különleges mozi élménnyel is várják a látogatókat és nézőket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!