Liba, bor és Rúzsa Magdi a Gellértben

  Liba, bor és Rúzsa Magdi a Gellértben

  Idén koncertek és előadások is lesznek a Gellért Hotelben, a november 9. és 11. között tartandó Márton napi Borfesztiválon. A háromnapos eseményen a hagyományos Márton napi libaételek mellett a mangalica is előkerül.

   

  Mangalicareceptek és gasztro fejtágítás

  A kiállítók közt lesz a Mangalica és Társai Húspatika, valamint bemutatják az ország top 25 séfjének receptjeit felvonultató mangalica receptkönyvet, de készülnek kézműves sajtokkal, prémium pálinkákkal is. Az esemény ideje alatt a szálloda összes termét egybe nyitják, valamint a Fürdőcsarnok is nyitva lesz, ahol a koncertek, előadások is zajlanak.

  A fesztiválon étel- és borkóstoló lesz mintegy 100 kiállító standjánál, valamint 5 fogásos, ültetett borvacsora a Gellért Sörözőben, ahol liba és mangalica ételekre hangolva két borvidék éttermének, a pannonhalmi Viator Apátsági Étterem és Borbárnak, valamint az egri Imola udvarháznak a borai szerepelnek.

  A gasztro előadások vendégei többek közt Mautner Zsófia gasztroblogger, Alkonyi László borszakíró, Tóth Péter, a Mangalica Szövetség elnöke, Váncsa István publicista, Szántó Andrá gasztronómus és Cirill Atya – a Pannonhalmi Főapátság perjele. Esténként három koncert lesz a Fürdőcsarnokban, pénteken a Kesh, a Balkan Fanatik, és Rúzsa Magdi lép fel, szombaton pedig Tóth Vera és Jamie Winchester, a Besh o droM, és Lajkó Félix.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!