Nem késett a Wizz Air a fizetős kézipoggyász miatt

  Nem késett a Wizz Air a fizetős kézipoggyász miatt

  Szerdán több mint 80 repülőtérről indultak útjukra a Wizz Air utasai, akikre már az új kézipoggyász-szabályzat vonatkozott, azaz a kisméretű kézipoggyászukat (maximum 42x32x25cm) ingyenesen, a nagyméretű kézpoggyászokat (maximum 56x45x25cm) az online foglaláskor kifizetett 2750 forintért vihették fel a fedélzetre. A cég közleménye szerint az új kézipoggyász-szabályzat jegyében lezajlott első reggeli forgalomban nem volt egyetlen poggyász miatti késés sem. A Wizz Air így továbbra is arra ösztönzi utasait, hogy csak kisméretű kézipoggyászt vigyenek a fedélzetre.

  Az utasok a biztonsági ellenőrzés után a reptéren vásárolt termékeket továbbra is díjmentesen felvihetik a fedélzetre. Az új szabályzat nem vonatkozik az október 4-e előtti foglalásokra. A Wizz Air utasai továbbra is fejenként csak 1 darab kézipoggyászt vihetnek fel a fedélzetre.

  A cég bejelentette, hogy a poggyász-szabályzat változtatásával egyidőben 1400 forinttal csökkenti jegyárait. Október eleje óta az utasok kevesebb mint 15 százaléka választotta a nagyobb, fizetős kézipoggyászt.

  Utaztak mostanában Wizz Airrel? Mi a véleményük az új szabályzatról? Szóljanak hozzá a kommentekben!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!