A Germanwings emeli járatai számát a Stuttgart-Berlin útvonalon

A Germanwings bővíti Stuttgartból induló járatainak számát: a német fapados légitársaság január 1-jétől a jelenlegi max. három napi járatról akár napi hét járatra is felemeli a Berlin/Tegel repülőtérre tartó járatainak számát.

A Germanwings Berlinben egyelőre még a Schönefeld Repülőtérre közlekedteti járatait, azonban a téli menetrend életbe lépését követően, október 28-tól harmonizálja kínálatát a Lufthansa légitársaságéval. Így a Germawings az új német fővárosi repülőtér megnyitásáig, a Lufthansa-hoz hasonlóan a Berlin-Tegel Repülőtérről indítja és fogadja a járatokat.

A kínálat bővítésével folytatódik a Lufthansa stuttgarti útvonalainak átültetése a Germanwings menetrendjébe. A Germanwings és a Lufthansa már az előző év decemberében bejelentette, hogy a Stuttgartból induló közvetlen járatokat a Germanwings kínálatába helyezik át.

A Germanwings öt német repülőtérről – Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hannover és Dortmund - kínál járatokat több mint 90 európai, izraeli és észak-afrikai célállomásra. A diszkont légitársaság fiatal flottát üzemeltet, amely jelenleg 32 darab Airbus A319 típusú repülőgépből áll.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek