Megújult Pécs turisztikai honlapja

Megújult Pécs turisztikai honlapja

A 2010-ben elindult iranypecs.hu portál új, lendületesebb megjelenéssel és sok praktikus tartalommal született újjá. A változtatásokkal a pécsi TDM szervezet elsődleges célja volt, hogy élményközpontúan mutassák be a város értékeit, programjait, szálláslehetőségeit - írja a Turizmusonline.hu. Megújult a honlap programkereső funkciója is. A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft-vel kötött megállapodás értelmében, míg a városi programok listáját a szervezet szolgáltatja a turisztikai honlapnak, az cserébe a szálláskereséshez kapcsolódó funkciókat a TÉDÉEM PÉCS Nonprofit Kft. biztosítja a ZSÖK honlapjaira.

A Legyél Te is felfedező! menüpont pedig igazi csemegéket tartogat. Található benne program esős időre, de gyerekekkel érkezőknek is, és arra az örök problémára is választ ad, hova lehet hétfőn is menni. Minden Pécsre látogató talál ezen menüpont alatt testre szabott ajánlatot, ötletet a kisgyerekes családtól, a szerelmes páron, egyetemistán át egészen az idősebb korosztály képviselőjéig. Mindezek mellett a vásárlás megkönnyítése érdekében olvasható rajta a pécsi helyi termékeket árusító helyekről is.

A fogyatékkal élőket a honlap vakbarát oldalai segítenek az eligazodásban, emellett a kerekes székesek is találnak rajta olyan útvonal javaslatot, amelyet biztonsággal bejárhatnak. Évszakonként változó ajánlatokkal is jelentkeznek a honlapon, ahol az aktuális kedvezményes pécsi szállásajánlatok mellett szerepelnek mecseki túraajánlatok, valamint városnéző séták programjai és időpontjai.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek