A Wizz Air városnéző appot kínál honlapján

A Wizz Air városnéző appot kínál honlapján

A Wizz Air diszkont légitársaság ma bejelentette együttműködését a mobiltelefonos városnéző alkalmazásairól ismert PocketGuide-dal. Október 12-től kínálja honlapján a hangnavigált városnéző alkalmazást. A Wizz Air utasai utazásuk előtt letölthetik az alkalmazást mind iPone mind Android operációs rendszerrel működő okostelefonjukra, és élvezhetik a személyre szabott idegenvezetést anélkül, hogy ezért roaming díjat számolnának fel.

A PocketGuide az egyetlen olyan alkalmazás, amely hangnavigációval, a helyi érdekességeket kiemelve úgy vezet végig a városon, mint egy valódi idegenvezető. A túra alatt fotókat készíthetünk, kommentálhatjuk a látottakat, és ezekből az élményekből egy kattintás után az alkalmazás egy 3D-s videót állít össze. A túrákat komoly tapasztalattal rendelkező helyi idegenvezetők állították össze.

„A PocketGuide alkalmazás ingyenes, a felhasználóknak csupán a tartalomért kell fizetniük. Egy túra 2,5 euróba kerül, a teljes városnéző csomag ára pedig 5 euró. Miután letöltötték a városnéző túrákat az alkalmazás offline módban működik. Meghatározott ideig a Wizz Air utasai ingyenesen is kipróbálhanak egy tetszőlegesen kiválasztott városnéző túrát. Az ingyenes kipróbáláshoz az utasok ma regisztrálhatnak a wizzair.com honlapunkon. Összesen 85 célponthoz készült túra közül lehet választani" – mondta el Daniel De Carvalho a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek