Szaunázásban is lehet Oscart nyerni

  Szaunázásban is lehet Oscart nyerni

  Országos kampány keretében szaunahétvége és szaunamester-verseny is népszerűsíti majd a testre és lélekre egyaránt jótékony hatást gyakorló tevékenységet. A Turizmus Zrt. és a Magyar Fürdőszövetség nemrég országos figyelemfelkeltő kampányt indított az egészséges és higiénikus szaunakultúra népszerűsítése érdekében. Az országos rendezvénysorozat a múlt héten indult a Szaunázók Hétvégéjével, amelyhez számos fürdő és szálloda csatlakozott. A program nem titkolt célja az is, hogy felhívja a figyelmet a képzett szaunamesterek fontosságára is.

  Ezt szolgálja a szaunamesterek idén immár harmadik alkalommal megrendezett versenye, melyet valamilyen rejtélyes okból Szauna Szeánsz Oscar névre kereszteltek. A szaunamesterek feladata, hogy valóban élmény legyen ez a fajta kikapcsolódás: a szeánszok keretein belül ők fűtik fel a szaunát, melyben különböző „felöntéseket", használnak, legyen az sós, mézes vagy sörös. Mindennek csak a kreativitásuk szabhat határt. A pihenők ideje alatt gyümölcslével és ásványvízzel kínálják a résztvevőket és ügyelnek egészségükre.

  A nyilvános elődöntőkön kizárólag a vendégek értékelik a szaunamesterek munkáját, a középdöntők szintén nyilvánosan zajlanak,de itt a vendégek mellett már szakmai zsűri is értékel. A jövő tavaszi országos döntőbe 6 szaunamester juthat be, akik közül a győztes egy évig viselheti majd a címet. A verseny fordulóinak időpontjai és helyszínei a verseny weboldalán olvashatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!